Tugas TOEFL Bahasa inggris bisnis 2

tugas toefl bahasa inggris bisnis 2

 

 
 

 

1.      “Your are welcome to order the goods now.”

 

“But the Payment should be made _______”

 

Answer            : C. In advance

 

Reason            : This sentence is Future perfect in passive.

 

2.      “Where do you live now?”

 

“I live in Utah ; my ______”

 

Answer            : C. Parents do, too.

 

Reason            : This sentence is simple present, and too is used because the subject is prural and v1.

 

3.      I cannot understand my neigbor’s accent. I wish she would ______.

 

Answer            : D. Speak more clearly.

 

Reason            : It conditional, after would followed by Verb1.

 

4.      “Why are you driving so fast?”

 

“I’m _______.”

 

Answers          : C. In a hurry

 

Reason            : Reposition + in

 

5.      I have your music CD. I think I _______ your concert video.

 

Answer            : D.Have further

 

Reason            : Also must be used before have.

 

6.      I hear you have started a new job. ______ like it?

 

Answer            : A. How do you

 

Reason            : Asking the feel of new condition.

 

 

 

7.      I really have to go now. I have _______ the doctor.

 

Answer            : D. An appoinment with.

 

Reason            : Article + Prepositional phrase.

 

8.      I can meet you at Central Station. Will _______?

 

Answer            : D. You be convenient.

 

Reason            : Because convinient followed by adjective.

 

9.      I don’t have any results for you today. I _______ tomorrow.

 

Anwer             : A. Have any.

 

Reason            : Because it’s a positive sentance.

 

10.  I would rather _______ a quiet cup of coffee in the office than sit in a noisy cafe.

 

Answer            : A. Have

 

Reason            : Would rather + Verb1

 

11.  “Where ______ last weekend?”

 

“I went to see my aunt and uncle.”

 

Answer            : D. Did you go

 

Reason             : Past Tense question

 

12.  I was very surprised _______ that she didn’t pass the exam.”

 

Answer            : A. hearing

 

Reason            : Gerund.

 

13.  “Why ______ she isn’t speaking to us ?”

 

“We must have done something that upset her. She just too sensitive.”

 

Answer            : C. Do you think

 

Raeson            : Simple Prensent tense for question.

 

14.  I hope that this winter won’t be ______ last.

 

Answer            : B. So cold as

 

Reason            : As + Adjective + as. Compharation simmilar.

 

15.  Sorry to be late. I was delayed by ______.”

 

Answer            : B. Heavy Traffic.

 

Reason            : Traffic is a noun countable

 

16.  The sky is getting dark. It ______ rain is on its way.

 

Answer            : C. Seems to

 

Reason            : Noun

 

17.  Would you do me a small favour? I _____ very much.

 

Answer            : D. Would appreciate it.

 

Reason            : Would + Verb1. For lightness

 

18.  I am familiar with that product. I dont know ______ times i’ve seen it advertised on TV.

 

Answer            : A.How many

 

Reason             : Beacuse it for Countable

 

19.  “When _____ leaving for Toronto, Canada?”

 

“We are planning to set out at 10 o’clock.”

 

Answer            : A. Are we

 

Reason            : Present continuous

 

20.  I asked robert when he could fix my leaking up tap. He said that he would come round and fix it _______.

 

Answer            : D. As soon as possible.

 

Reason            : adverb clause

 

21.  “Do you know ______ that building is?”

 

“I would say that was built at least 100 tears ago.”

 

Answer            : C. How old

 

Reason            : In question

 

22.  That man told us that the next train would arrive ____.

 

Answer            : A. At three thirty

 

Reason            : Some kind of indirect speech

 

23.  “How ________ a crowd had gathered at the scene of accident?”

 

“I dont’t know exactly, but there were a lot of shocked onlookers.”

 

Answer            : C.Many

 

Reason            : Perfect form+Verb1

 

24.  That is the city ______ worst crime record.

 

Answer            : C. With the

 

Reason             : Adverb

 

25.  “Where should i put this key?”

 

“You can ________ it on the shelf.”

 

Answer            : D. Put

 

Reason            : Present Future

 

26.  Write a book is trully a process, and one that is immposible to complete without considerable assistence from many others.

 

Answer            : Writing

 

Reason            : It must be gerund.

 

27.  The first section of this book will probably be most help to you right now.

 

Answer            : Helpfull

 

Raeson            : it must be adjective

 

28.  My slow and steady approach to the challenge of sleep focus on using this challenge as an opportunity to help you ans your baby.

 

Answer            :Approaches

 

Reason            : it must be subject

 

 

 

29.  Other parents might wanted to incrporate other calming rituals, such as singing a lullaby, saying prayers, or telling a story.

 

Answer            : Want

 

Reason            : after might it must be Verb1

 

30.  If you wait to return until a child is crying or calling for you, you are sending them the very clear message that these calls and cries will lead to your return, and there by motivating these behaviors.

 

Answer            : Motivate

 

Reason            : Must be parralel

 

31.  Just knowing that i would returned was enough to let him stay quitely in his bed

 

Answer            : Return

 

Reason            : After would must be Verb1

 

32.  When children awake at night, as they all will at some point, you face an additional challenge : Getting your child back to sleep when you are probably mostly asleep yourself.

 

Answer            : awake

 

Reason            : will + Verb1

 

33.  It seems to me that my previous position have afforded me just the experience needed to enable me to do work required in your office to your satisfaction.

 

Answer            : Positions

 

Reason            : Subject-verb agreement

 

34.  This feeding should be done quick and quitly so that you don’t provide unnecessary stimulation and excitement.

 

Answer            : Quickly

 

Reason            : Must be adverb

 

35.  I have been told by Mr. John L. Peterson, manager of credit, The Bussiness Book Publishing Company, New York, with whom i believed you acuainted that you are expecting to making some additions to you accounting staff in January 2013.

 

 

 

Answer            : Make

 

Reason            : Must be invinitive

 

36.  I shall be in Rio de Janiero in January, i hope that you given me an interview at sometime convinient to you during that month.

 

Answer            : Give

 

Reason             : Must be Verb1

 

37.  Thank you very much for calling to my attention the possible vacancies in the Accounting Departement at the Brazilian branch of the International Bussiness Book Company on Rio de Janiero.

 

Answer            : in

 

Reason            : must be in because it’s a town

 

38.  In the school year of 2006 – 2008, i take two courses with you, “Accounting Problems” and “Cost Accounting” at Bronx Community Collage in the evening section.

 

Answer            : Took

 

Reason            : because it has already happened it must be Past tense

 

39.  I am great interested in the poition as you outline it to me.

 

Answer            : Very

 

Reason            : Must be adverb

 

40.  You may not relishing continually buying pacifiers or having multiple back up pacifiers with you at all time.

 

Answer            : Relish

Reason            : Must be Verb1

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s